Fontys Classics Rally 2014

P1100671 (Rob Spoon)Afgelopen zondag heb ik deelgenomen aan de Fontys Classics Winterrally. De aankomstlocatie was Oirschot. Verrassend was dat zodra we de snelweg af reden, we vrijwel direct op een onverharde modderroute terecht kwamen! Dat bleek een goed teken!

Aangekomen op de startlocatie werden we ontvangen met gebak en koffie. Er volgde een korte toelichting over de indeling van de dag, en vervolgens kon men starten volgens het schema. Er werden twee lussen gereden; een van 35 kilometer, en een van 55 kilometer. Dit leek mij wat aan de krappe kant, maar mijn navigator dacht dat het wel dagvullend zou zijn. Dat bleek.

Diverse onverharde paden werden bereden. Erg leuk, aangezien dat op de Utrechtse Heuvelrug vrijwel nergens is toegestaan. Toch moest er met de rally flink doorgereden worden om niet teveel straftijd op te lopen. Dit leverde uiteraard wel wat leuke ‘actie’ foto’s op.  Zie onder voor een idee.

De dag werd afgesloten bij een pannenkoekenhuis waar ook de prijsuitreiking was. Helaas ditmaal niet fantastisch geëindigd, maar prima in de middenmoot. ‘S avonds de Amazon ontdaan van de modderklonten, en het weekend zat er weer op!

 

Dit bericht is geplaatst in Volvo Amazon 1967 met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie