PU steering coupler Volvo 1800E gekocht

2014-12-11 18.47.38De stuurstang van de P1800 is in twee stukken verdeeld, dit vanwege veiligheid bij een aanrijding. Tussen beide stuurstangen zit een zogenaamde rubberen hardy-schijf. Tijdens het sturen wringt dit rubber een beetje. Ik heb hier al een nieuw rubber voor gekocht, echter blijft dit zo.

In het buitenland heb ik een PU versie kunnen vinden. Helaas zijn die nog verkrijgbaar bij de klassieker webshops. PU wringt een stuk minder, de wagen zal dus nog iets strakker gaan sturen en iets meer gevoel doorgeven.

Dit bericht is geplaatst in Volvo 1800E met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to PU steering coupler Volvo 1800E gekocht

  1. robert rebergen schreef:

    Herkenbaar zelfde probleem, sturen gaat niet heel strak. (wat mag je verwachten van een 50 jaar oude wagen 😉
    Bij wie heb je deze PU set gekocht. bvd mvrgr robert rebergen

Geef een reactie