123 GT Ruitenwissers gekocht voor Volvo Amazon

2016-09-24-15-12-51Op de Volvobeurs kwam ik gisteren Lars van Oudevolvo.nl tegen. Hij had al vrij snel een mooi koopje gevonden; een set 123 GT ruitenwissers. Ik wist eigenlijk niet echt de noodzaak er van en wat het verschil was. Na de zware kwaliteit gezien en gevoeld te hebben, werd dat mijn nieuwe missie van de dag! In de middag in een rommelbak met ruitenwissers heb ik een 123 GT ruitenwissers te vinden. Ze zijn exact even lang als de ‘standaard’ ruitenwissers maar hebben een ander bevestigingssysteem en zijn veel steviger. De originele ruitenwissers begonnen op hoge snelheden wel eens te klapperen. Dit zal nu zeker afgelopen zijn. @Lars, dank voor de zoektocht!
Daarnaast met dit mooie weer een goede gelegenheid om de 1800 weer eens van stal te halen voor een rit!
2016-09-24-17-27-18

Dit bericht is geplaatst in Onderdelen, Volvo Amazon 1967 met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Response to 123 GT Ruitenwissers gekocht voor Volvo Amazon

  1. Rien Lammertink schreef:

    ……. dat een oude dame nog zo snel en zo mooi kan blijven na 45 jaar……

Geef een reactie