Restauratie Volvo Amazon 95% gereed

Het opbouwen van de Volvo Amazon is afgelopen weken doorgegaan. Het terugplaatsen van onderdelen kost beduidend meer tijd ten opzichte van het verwijderen van de onderdelen. Met uiterste precisie heb ik bijvoorbeeld sierstrips teruggeplaatst omdat ik bang was voor het maken van beschadigingen in de verse lak.

Onlangs is mijn moeder overleden. In dezelfde week hebben Hiske en ik van de Tulpenrallye organisatie te horen gekregen dat wij alsnog mochten deelnemen aan de Tulpenrallye 2017! Dit is voor ons een goed moment van verwerking. En tevens goed om onze gedachten te verzetten.

Het is ons gelukt om de Amazon gereed te krijgen voor de technische keuring van de Tulpenrallye. Er dienen nog wel chroomwerk gemonteerd te worden, maar dat maakt voor een technische keuring niet uit.

Dit bericht is geplaatst in Volvo Amazon 1967 met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie